Dit is wat er tot nu toe bekend is over de Victoria Beckham x Reebok samenwerking

      0

Wij houden wel van een goede samenwerking! In november maakte Victoria Beckham bekend dat ze samen met Reebok een collectie gaat uitbrengen en vanaf dat moment waren wij natuurlijk gelijk benieuwd. Er wordt steeds meer bekend over de samenwerking en wij zitten er bovenop.

Afgelopen week werd de Victoria Beckham x Reebok collectie gelanceerd in Californië en er zijn genoeg Instagramposts om het te bewijzen. Victoria laat de collectie met alle trots zien, met onder andere basketballegende Shaquille O’Neal. 

 

Chose today not to wear heels?? 🤔 @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Uit de foto's kunnen we opmaken dat de limited edition collectie snel verkrijgbaar zal zijn, maar dat is zeker niet het enige wat opvalt. Het lengteverschil tussen de twee zorgt voor grappige foto's en daar kan de modeontwerpster zelf ook om lachen met de caption: "Chose today not to wear heels?"

Op de foto's dragen de twee een unisex shirt uit de collectie en het staat ze allebei super! Voor de officiële foto's staan de zoons van Victoria model en dat laat zien dat ze hun moeder flink supporten. Het hele gezin was ook aanwezig tijdens de lancering.

 

So glad you like it @romeobeckham! x #ReebokxVictoriaBeckham

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

De collectie is onder andere geïnspireerd op Shaquille. Victoria liet The Standard weten dat ook de negentiger jaren en het Reebok erfgoed verwerkt zitten in de items.

“I had so much fun tonight, being welcomed into the Reebok family by Shaq. The merch collection is really a celebration of him, the 90’s and Reebok’s heritage."

Eind 2018 ligt de collectie in de winkel en dat is voor Victoria een droom die uitkomt.

"Having the opportunity to realize my aesthetic within a sportswear environment is something that I have long wanted to do. Partnering with Reebok will enable me to further promote my vision in a new category. It’s incredibly exciting to work with such an iconic brand that epitomizes my belief in encouraging women to be the best version of themselves."

 

@shaq @j_corden @latelateshow x #ReebokxVictiriaBeckham

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!