Dit is dé plek om designermerken te scoren voor een prikkie!

      0

Kwaliteit komt vaak met een flink prijskaartje maar uiteindelijk is dat het wel waard: het ziet er mooier uit, je doet er langer mee en geniet daardoor meer van het item. Maar wat nou als je het liefst een Gucci zonnebril draagt met een outfit bestaande uit items van Gestuz, MbyM en Levi's en een Furla tas op je schouder hebt hangen maar niet het budget ervoor hebt? Dan hoef je nu niet langer te wachten op de uitverkoop.

Bij BestSecret.nl kun je altijd de mooiste merken shoppen met megakorting. De collectie van deze online shop, waar je enkel lid kunt worden via uitnodiging van een bestaand lid of een partner van BestSecret.nl, bestaat uit meer dan 5 miljoen producten van 3000 designermerken van dit jaar of hoogstens het jaar ervoor (dus niet allemaal superoude collecties). Van Chloé tot Closed en van Iro tot Fendi, we durven te wedden dat jouw favoriet er ook tussen staat. En zoals gezegd kun je de collectie shoppen met een flinke korting: 70 procent discount zagen wij regelmatig voorbijkomen.

Daar wil je even een kijkje nemen dus om wat te bestellen. Wij zijn de beroerdste niet en hebben daarom speciaal voor jou toegang geregeld tot BestSecret.nl. Klik hier om je aan te melden om te kunnen shoppen en krijg meteen als cadeautje 20 euro shoptegoed!

BestSecret.nl heeft ook een superhandige app die te downloaden is bij de App Store en Google Play. Hiermee kun je onderweg naar werk in het ov lekker even browsen in de uitgebreide collectie van BestSecret.com, je favorieten opslaan in jouw persoonlijke wish list én natuurlijk het item van je dromen met een megakorting direct bestellen. 

Natuurlijk konden wij zelf ook niet laten om even lekker te shoppen bij BestSecret.nl. Fashionscene's Michelle bestelde een aantal superleuke dingen waaronder een prachtige witte blouse van Closed en de perfecte zwarte pantalon van MbyM met sportieve details. Allebei de items natuurlijk met een flinke korting.

Bekijk hieronder de broek en de witte top die Michelle bestelde én nog 10 van onze favorieten. 

Gucci zonnebril met 20% korting en Iro slippers met 70% korting


MbyM kanten jurk met 50% korting en Furla roze tas met 20% korting

7 For All Mankind jeans met 43% korting en Just Female T-shirt met 20% korting

Daniel Wellington horloge met 33% korting en Second Female blouse met 47% korting

Michael Michael Kors Espadrilles met 36% korting en Fabienne Chapot jurk met 36% korting

Beeld: Bruno Press en BestSecret.nl
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire