6 x trucjes die stylisten gebruiken om kleding- en beautyproblemen te fixen

      0

Celebs zien er op de rode loper altijd uit om door een ringetje te halen. De look tijdens een evenement is natuurlijk niet hoe iemand uit bed rolt en er gaat heel wat tijd en moeite zitten in het perfectioneren van het uiterlijk. Stylisten kennen aardig wat manieren om hun cliënten er zo perfect mogelijk uit te laten zien en wij waren wel eens benieuwd wat deze trucjes precies zijn. We gaan ze zeker onthouden!

Ooit per ongeluk een vlekje gemaakt op die mooie blouse die je aan wilde of last gehad van pluizige haartjes bij je strakke staart? Voor alles is een oplossing te verzinnen en die worden ook volop gebruikt. 

1. Wit krijt
Je bent helemaal klaar om de deur uit te gaan in je favoriete witte blouse, maar niet veel later mors je er koffie op. Hier word je natuurlijk totaal niet vrolijk van en al helemaal niet als je belangrijke afspraken hebt die dag. De oplossing hiervoor is om wit krijt te gebruiken. Wrijf het over de vlek en voilà! Je bent weer ready to go. Een stylist heeft deze truc zelfs een keer gebruikt voor een trouwjurk. Dat lijkt ons wel echt een nachtmerrie! 

 

✦ 𝖒𝖊𝖙 𝖇𝖆𝖑𝖑 ✦

Een bericht gedeeld door hailee steinfeld (@haileesteinfeld) op

2. Corrigerend ondergoed
Een mooie, strakke jurk of top moet perfect zitten. Door corrigerend ondergoed te dragen, zorg je ervoor dat elk bobbeltje of elke andere onregelmatigheid als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ooit afgevraagd hoe celebs er altijd zo sleek uit kunnen zien? Dit is één van de handigheidjes.

3. Dubbelzijdig tape
Heel wat celebs rocken een laag uitgesneden top op de rode loper of andere items die heel wat huid blootstellen. Erg mooi, maar ook wel een beetje gevaarlijk zou je denken. Je bukt één keer naar voren en alles is zichtbaar voor iedereen. Om dit te voorkomen gebruiken stylisten dubbelzijdig tape om alles op zijn plek te plakken. Zeker geen slecht idee om zelf eens te gebruiken als je een keer iets aanhebt waar je extra voorzichtig in moet zijn. 

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

4. Wasverzachterdoekjes
Niets is vervelender dan dat je perfecte outfit verpest wordt door statische elektriciteit. Je jurkje gaat aan je benen plakken en hij zit gelijk veel minder goed dat hij hoort te zitten. Hiervoor gebruiken stylisten wasverzachterdoekjes. Wrijf het over het kledingstuk en je hebt nergens last meer van. De redder in nood!

5. Shoe stretcher
Op de rode loper moeten celebs hun mooiste loopjes laten zien en dat gaat niet in schoenen die net iets te klein zijn. Om dit op te lossen worden de schoenen de dag van te voren ingespoten met shoe stretcher. Dit is een spray die ervoor zorgt dat de knellende delen van de schoen wat flexibeler worden. Dus als je ooit nog schoenen koopt die net wat te klein zijn, dan weet je wat je te doen staat!

6. Een tandenborstel voor pluizige haren
Je hebt een halfuur gedaan over het perfectioneren van je staart of knot en toch nog staan de babyhaartjes alle kanten op. Pak een tandenborstel, spray wat haarlak op de plekken die wat extra aandacht nodig hebben en kammen maar! Probleem opgelost.

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire