Dit is dé musthave voor de zomer en je gaat er heel erg blij mee zijn

      0

Zoals we nu wel weten zijn de voorbereidingen voor de zomer al op en top begonnen. De truien mogen weer op zolder worden gelegd en er mag weer ruimte worden gemaakt voor de luchtige jurken, rokjes en tops. We hebben er de afgelopen weken al flink gebruik van mogen maken en daar worden we alleen maar vrolijk van. We kijken elk jaar weer uit naar de lekkere temperaturen, maar zoals bij elk seizoen, zijn er ook in de zomer een paar dingen waar je rekening mee moet houden en wij hebben een truc gevonden die je echt niet mag missen!

De luchtige items worden weer tevoorschijn gehaald en dat zit toch net wat lekkerder dan de tientallen lagen aan kleding die we deze winter over ons hoofd moesten trekken. Maar zoals we net al zeiden heeft elk voordeel z'n nadeel en ook in de zomer kan je een paar ongemakken tegenkomen. Nu hebben we het niet over de hitte, verbranding of muggen, maar over kleding!

Als het heel erg warm is, dan zoek je naar items die zo luchtig mogelijk zijn. Hoe korter het jurkje, hoe beter! Maar, in dit geval kan één windvlaag je hele outfit omverblazen (letterlijk) en daar hebben wij iets voor gevonden. Het is bijna overal te koop en je hebt hem al voor een prikkie; de stretch short! Deze kan je bijvoorbeeld onder je rok dragen om te voorkomen dat je onderbroek voor de hele wereld zichtbaar is als je op de fiets zit of als je bukt. 

Wij kunnen niet meer zonder en wij gokken jij na één keer gebruiken ook niet meer! Je kan het broekje bij Forever 21 kopen in verschillende kleuren, maar je kan het eigenlijk overal wel vinden. Scrol snel naar beneden om er eentje toe te voegen aan je garderobe!

 

Een bericht gedeeld door Christie Tyler (@nycbambi) op

Klik op de foto om te bestellen.


Beeld: Forever 21, Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire