Paris Hilton komt met een collectie voor Boohoo en het brengt ons terug naar de zero's

      0

Je kent haar vast nog wel, de bekendste realityster uit de zero's (nog voor Kim Kardashian); Paris Hilton. In 2000 was zij hét mode icoon met onder andere haar Juicy Couture trainingspakken, waar zij nu trouwens ook een samenwerking mee heeft. De celeb is voor het grootste deel uit de spotlights verdwenen, maar zo nu en dan maakt een comeback en nu ook weer met haar samenwerking met de Britse webshop Boohoo. Paris heeft de trends uit de zero's nog lang geen vaarwel gezegd...

Waar ze vroeger de trends bepaalde, probeert ze deze nu terug te brengen. Korte jurkjes, strakke tops en felle kleuren zijn een paar favorieten van Paris Hilton en dat is ook duidelijk te zien aan de collectie die ze nu heeft ontworpen voor Boohoo.com. Het schijnt dat haar stijl van vroeger de inspiratie is geweest voor de kledingstukken en voor ons gevoel nemen we inderdaad een reis terug in de tijd. 

Denk aan luxueuze zwembaden, mooie auto's en grootste trappen; alles waar je Paris mee associeert is meegenomen in de shoot voor de nieuwe items. Ook de welbekende tiara is niet vergeten! Bekijk de foto's hieronder. Ben jij fan? Dan kan jij je hier opgeven om op de hoogte gehouden te worden van wanneer de collectie verkrijgbaar is op de site.


Beeld: Boohoo
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!