Een naakte look-a-like van Kim Kardashian staat model voor de nieuwe Yeezy-campagne en mensen zijn in shock

      0

Wij zijn niet anders van Kanye West gewend dat hij de nieuwe collectie van Yeezy op een vrij bijzondere manier presenteert. Zo is Kim al eerder gebruikt voor de campagne door paparazzi beelden van haar te schieten in de kleding en zijn bekende it-girls een keer omgetoverd tot de realityster om aandacht te trekken naar het merk. Nu heeft Kanye weer iets nieuws bedacht en het is niets minder dan een naakte look-a-like van Kim. Creatief-achtig...?

Als je nieuws over Kanye zoekt, dan moet je op zijn Twitter account zijn. Hier plaatst de rapper van alles en nog wat over wat hij denkt, maar ook over zijn merk. Gisteren postte hij een serie van campagnebeelden voor de nieuwe collectie en mensen waren op z'n zachtst gezegd in shock. In plaats van foto's van een nieuwe collectie zoals we die normaal kennen, waren de meeste modellen naakt en zit er een kloon van zijn vrouw tussen. Klik hier om dit beeld te zien!

De look-a-like van Kim is porno actrice Lela Star. Het is verder nog niet duidelijk of de overeenkomsten tussen de twee ook de reden is dat Lela model mocht staan, maar wij hebben zo'n vermoeden van wel. 

En als je het ons vraagt, is dit ook best een goede kloon van Kourtney...

Hier nog een kleine greep uit de collectie:

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire