5 x items waarmee jij warm blijft in een te koude werkomgeving

      0

Het is al lang en breed herfst maar sommige werkplekken lijken het nog niet helemaal door te hebben. Daar staat de airconditioning nog op de hoogste stand en de verwarming op nul met als resultaat een koele werkomgeving. En als iets slecht is voor je productiviteit...

Gelukkig zijn er ook een aantal manieren waarop je zelf iets eraan kunt doen (behalve even een mailtje met je klacht over de temperatuur sturen). Je kunt je namelijk ook gewoon kleden op een te koude kantoorruimte. Onze vijf tips lees je hieronder!

1. Pussybow jurk
Jurken zijn over het algemeen nou niet echt warm, tenzij je voor een lang en gebreid exemplaar gaat. Een uitzondering hierop is de zogenaamde 'pussybow dress'. Jurken met een stik om de hals zorgen ervoor dat je nek warm blijft en dat is altijd prettig als de temperatuur laag is. Extra tip: hoe langer je jurk hoe warmer deze is...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bathroom goals at @boyyboutique’s showroom in Milan 🛁✨

Een bericht gedeeld door FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) op

2. Hoge laarzen
Met een hoge laars bedek je nou eenmaal meer been dan met een lage schoen. Als je voor exemplaren gaat die nauwegesloten zijn, kun je ze ook nog eens makkelijk dragen onder een broek (flared jeans genieten hierbij wel de voorkeur). Dubbele bedekking = dubbel zo warm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cape-town🍂 @mango #MangoGirls #MangoCommitted #mango

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Angelique Chestnut Cracklepatent bij Aeyde.com

3. Alles met een colletje
Houd het dus niet alleen bij een gewone coltrui. Ook blouses kunnen voorzien zijn van een col en jurken vanzelfsprekend ook. En als je nek bedekt  is, dan is de rest van je lichaam ook een stuk warmer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coat up, fall is here 🍁😎

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

Jacquardgeweven Blouse bij Hm.com

4. De leren broek
Dit seizoen zien we 'm het liefst recht en een tikkeltje cropped maar hierdoor neem het isolerende effect natuurlijk niet echt af. Draag 'm voor de zekerheid, tijdens de écht koude dagen, met een thermolegging eronder (de thermokleding van Uniqlo schijnt het beste te zijn).

Leather Trousers bij Stories.com

5. Wollen blazer
De blazer doet het natuurlijk altijd goed op de werkvloer en is misschien wel ons meest favoriete item als het op kleden voor een koud kantoor aankomt. Want over alles wat je normaal gesproken aandoet, of het nou een trui of een blouse is, kun je een blazer dragen. Wollen exemplaren genieten natuurlijk de voorkeur omdat dit een materiaal is wat je goed warm houdt maar tegelijkertijd ook ventileert.

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire