CADEAUTIP: Zeg het met een telefoonhoesje

      0

De feestdagen komen er weer aan. Dit betekent voor de één simpelweg enkele weken lekker genieten met familie en vrienden maar de ander krijgt meteen stress als ze alleen al denkt aan al de cadeaus die weer gekocht moeten worden. Behoor jij tot de tweede groep? Dan hebben we goed nieuws! Met telefoonhoesjes sla je nooit de plank mis en daarom is dit item het perfecte cadeautje om te geven tijdens de feestdagen.

De (telefoon)accessoires maken de vrouw
Wie er hip uit wilt zien kan zich tegenwoordig maar beter evenveel concentreren op de accessoires als de outfit zelf. Opvallende ringen, mooie armbanden en kleurrijke oorbellen. Elke modebewuste vrouw heeft er wel een paar in haar kast liggen. Een échte fashionista herken je echter aan dat extraatje, namelijk de hippe outfit van haar gsm. Van prachtige marmerlook hoesjes die je er meteen stijlvol laten uitzien tot schattige motiefjes en felle kleuren. De opties zijn eindeloos en er is voor elk wat wils.

Soorten hoesjes
Qua design is er dus keuze genoeg maar wist je dat er ook verschillende soorten telefoonhoesjes bestaan? Elk hoesje biedt zijn eigen voordelen en moet op een andere manier worden schoongemaakt.

Softcase hoesjes
De softcase hoesjes zijn momenteel het populairste en zie je dus overal. Ze zijn gemaakt uit zacht siliconemateriaal en zijn erg eenvoudig schoon te maken. Een nat doekje is meestal voldoende en bij hardnekkig vuil kan je het hoesje simpelweg in de wasmachine meewassen op 30 graden.

Hardcase hoesjes
Dankzij de extra bescherming die ze bieden, zijn deze hoesjes perfect voor je onhandige vriendin. Wasmachinebestendig zijn ze niet, maar doordat ze gemaakt zijn uit stevig plastic volstaat een nat doekje in de meeste gevallen.

Portemonnee hoesjes
De wallet case zal die vriendin met een wat meer praktische kijk op het leven helemaal gelukkig maken. Dit multifunctionele hoesje biedt namelijk zowel functionaliteit als bescherming en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtig doekje.

Houten hoesjes
Houten hoesjes zijn minder gevoelig voor vuil maar des te gevoeliger voor de wasmachine. Een vochtig doekje en houtverzorgingsproducten zijn dan ook aan te raden.

Waarom is een telefoonhoesje het perfecte cadeau?
Tip: duurder is niet altijd beter en meer is soms minder. We hebben allemaal wel ooit eens een saai presentje gekregen van iemand. Ondanks dat dit niet meteen de vriendschap of relatie zal verzuren, is het natuurlijk wel altijd leuker als je merkt dat iemand de moeite heeft genomen en echt aan jou heeft gedacht. Bij het kiezen van een cadeautje is het dan ook belangrijk dat het er niet enkel mooi uitziet en nuttig is, maar dat het ook voorzien is van een persoonlijk tintje. Een hoesje voor de smartphone is hiervan een perfect voorbeeld:
- Het maakt je outfit af (mooi)
- Het beschermt je telefoon (nuttig)
- Ze bestaan in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten (persoonlijk)

Is je vriendin een lolbroek die graag opvalt? Voorzie haar smartphone dan van een grappig hoesje. Houdt je mama van bloemen? Geef haar dan dit jaar eens een boeketje dat niet zal verwelken door middel van een hoesje met bloemmotief. Kortom, plaats jezelf in de schoenen van de ontvanger van het geschenkje en ga na wat zij graag zouden hebben.

Doe het zelf
Als je nog een stap verder wilt gaan en het cadeautje echt helemaal uniek wilt maken, dan is er ook de mogelijkheid om je eigen hoesje te creëren. Dit is tegenwoordig erg eenvoudig en het enige wat je hoeft te doen, is (stiekem) uit te pluizen welke soort smartphone je vriendin heeft. Vervolgens kies je het soort hoesje en het design en klaar is kees. Origineler dan dit bestaat niet.
Tip: het gebruiken van een lief tekstje of persoonlijke foto is altijd een leuk idee.

Beeld: Case24.com
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!