Is dit tropische dieet het geheim tegen acne?

      0

Een felblauwe zee, hoge palmbomen, tropische temperaturen en, als we de Kitavanen mogen geloven, geen acne! Als het echt zo mooi is als het klinkt, dan bestaat het paradijs dus toch echt. Net als jijzelf waarschijnlijk, hebben wij er ook nog nooit van gehoord, totdat we hoorden dat het lokale Kitavanen-dieet misschien wel de oplossing kan zijn tegen die vervelende puistjes

Als je foto’s van Kitava ziet op internet, is het eerste waar je aan denkt een paradijselijk, onbewoond eiland. Officieel hoort het bij Papua New Guinea, maar het ligt toch wel echt midden in de zee. En omdat dit eiland zo afgelegen is, hebben ze niks te maken met de westerse voedselindustrie, wat betekend dat het eten op het eiland geen rare chemicaliën, hormonen of conserveringsmiddelen bevatten. Een beschrijving van het Kitavaanse dieet? Verse vis, zelf geoogste groenten, eigen zoete aardappelen en kokosnoten die rechtstreeks van de boom vallen. 

Dit dieet schijnt dus zo goed voor je te zijn, dat iedereen die dit soort voedsel eet direct een beter welzijn heeft. Niet alleen is het resultaat geen ace, maar ook een lager risico op diabetes, hart- en vaatziekten en dementie. Dit is ontdekt door Dr. Staffan Lindberg, en wat hij nog meer ontdekte is dat, gebaseerd op 1200 mensen van het eiland, geen van hen een pukkeltje heeft gehad in de afgelopen 843 dagen! 

Is dit een teken dat we moeten verhuizen? Wij zijn alvast onze koffers aan het pakken… 

 

Een bericht gedeeld door brookey0x (@brookey0x) op

 

Een bericht gedeeld door Stefica (@stefica.nicol) op

Beeld thumb: iStock
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!