Gezegend met grote borsten? Dan kun je in dit restaurant met flinke korting eten

      0

Mocht je ooit in Hangzhou, China, zijn dan krijg je bij restaurant Trendy Shrimp korting op je maaltje na beoordeling van de grote van je borsten. Hoe groter de borsten hoe hoger de korting.

De advertentie van het restaurant showt een rijtje getekende dames in ondergoed met de slogan “De hele stad is op zoek naar BORSTEN”. De borsten van de stripfiguur vrouwen varieert van klein naar groot en naast de tekeningen wordt in een lijstje aangegeven hoeveel korting jouw cupmaat waard is. Zo krijgt een vrouw met cup A 5% korting en een vrouw met cup G een korting van 65%.

Nadat verschillende media zich negatief over de advertentie en het beleid hadden uitgelaten besloot de manager de advertentie te verwijderen. Toch blijft hij het idee verdedigen. Zo zou hij speciaal vrouwelijke medewerkers hebben ingeschakeld om de borsten van de klanten te beoordelen en geen mannelijke om beschamende en awkward momenten te voorkomen.

Wat echt beschamend is, is natuurlijk de manier waarop vrouwen na aanleiding van de grote van hun borsten op waarde worden geschat. Helaas is het beoordelen van vrouwen op hun looks voor korting niet vreemd in China. In 2015 gaf een restaurant in Henan hun ‘knappe’ klanten een beloning en gaf een restaurant in Chongqing korting aan mannen met overgewicht én aan dunne vrouwen.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire