9 x de leukste hotspots in Den Haag

      0

Den Haag is een stad die je zeker een keer bezocht moet hebben. Met de vele winkels, cafeetjes en restaurants zal je er niet snel verveeld raken.

Als je voor het eerst in Den Haag komt, kan het misschien een beetje overweldigend zijn. Er zijn genoeg zijstraatjes om in verdwaald te raken en je wilt natuurlijk niet het idee hebben dat je de leukste plekken hebt overgeslagen. 

De stad heeft veel te bieden, maar een paar plekken springen erbovenuit. Deze hotspots zijn het bezoeken zeker waard! Lees deze lijst even goed door en je weet straks precies waar je moet zijn. 

1. 'T Achterommetje
Het best bewaarde geheim van Den Haag! Deze lunchroom zit verdekt opgesteld en dat is nou juist wat dit plekje zo fijn maakt. Zo kun je even ontkomen aan de alledaagse drukte van de stad. Bij 'T Achterommetje kan je genieten van tosti's, soepjes, zelfgemaakte taarten en nog veel meer. Het is lekker knus en er hangt een gezellige sfeer. Het is zeker een one of a kind!

'T Achterommetje, Achterom 71

2. LISTed
Ook deze leuke concept store zit niet midden in de drukbezochte winkelstraten. LISTed bevindt zich vlak buiten het centrum, in de Molenstraat. De concept store heeft naast hele leuke kleding en accesoires, ook erg lekkere koffie. Aan mooie merkjes zeker geen gebrek!

LISTed, Molenstraat 36

 

🤦🏼‍♀️SOLD - #listed #listedthestore #fashion #quote #thehague #denhaag #shoppen #shopping

Een bericht gedeeld door LISTed. (@listed_thestore) op

3. Hometown
Als je trek hebt in een lekkere kop koffie, dan is Hometown the place to be. Hometown is een heel fijn koffietentje aan het Buitenhof. Ze hebben ook erg lekkere smoothies, sapjes en taartjes om van te genieten. Daarnaast zou Hometown niet homie zijn als je er niet ook gezellige bordspelletjes zou kunnen spelen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is het vintage interieur ook nog eens om van te dromen. 

Hometown, Buitenhof 4

 

Hometown #coffee #hometowncoffee #thehague #newyorkstyle

Een bericht gedeeld door Hometown Coffee (@hometowncoffee) op

4. Lola bikes & coffee
Koffie past in heel veel verschillende concepten en zo ook in deze! Lola bikes & coffee is een erg fotogenieke fietsenzaak en een koffietentje in één. Je kan er een fietstour boeken, een fiets kopen of gewoon genieten van een lekkere kop koffie. 

Lola bikes & coffee, Noordeinde 91

5. Collectiv
Deze concept store aan de Prinsestraat geeft verschillende ontwerpers de kans om hun unieke items te showcasen. Het leuke aan deze winkel is dat alle ontwerpers om de beurt zelf in de winkel moeten staan. Zo kan de designer van dat ene mooie kettinkje zomaar voor je neus staan! En no worries, ook hier kan je terecht voor al je koffiewensen. 

Collectiv, Prinsestraat 3

6. House of Poems
Deze winkel is hét paradijs voor shopliefhebbers. House of Poems biedt fashion, waaronder Scandinavische merken, lifestyle en meer! Je kan er terecht voor al je essentials en accessoires en de kwaliteit van de items staat altijd voorop.

House of Poems, Prinsestraat 9

 

House of Poems Den Haag🖤 #houseofpoems #denhaag #prinsestraat #hofkwartier

Een bericht gedeeld door •HOUSE OF POEMS• (@houseofpoems) op

 

NEW COLLECTION IN STORE NOW! #fashionology #silver #gold #houseofpoems

Een bericht gedeeld door •HOUSE OF POEMS• (@houseofpoems) op

7. Wiezewasjes
Bij Wiezewasjes kan je onder andere de leukste oorbellen en kettingen shoppen. De sieraadjes waren in eerste instantie alleen online verkrijgbaar, maar sinds kort zitten ze in een schattig pandje in de Papestraat gevestigd. Vooral de ringetjes zijn een hot item in deze winkel. Genoeg om uit te kiezen!

Wiezewasjes, Papestraat 9

 

😍😍😍 #wiezewasjes

Een bericht gedeeld door WiezeWasjes ♡ (@wiezewasjes) op

 

💘 #wiezewasjes

Een bericht gedeeld door WiezeWasjes ♡ (@wiezewasjes) op

8. Yoghurt Barn
De Yoghurt Barn is in elke stad leuk om te bezoeken, maar in Den Haag is die toch wel extra fijn. Deze vestiging is lekker groot, dus er is altijd wel een plek te vinden om van je yoghurtje te genieten. Je zal er ook heel wat mensen achter de laptop zien werken, aangezien dit toch wel het ideale kantoor zou zijn. Verder zijn de ontbijtjes om van te dromen, dus dat is zeker een aanrader!

Yoghurt Barn, Plaats 25

 

B R E A K F A S T C L U B

Een bericht gedeeld door Anél la Grange (@anellagrange) op

 

Yogurt, cucumber, olive oil, pistachios, salt, pepper, mint. Great combination 😍

Een bericht gedeeld door Irina (@ru_de_nl) op

9. South of Houston
De naam zegt het al, dit restaurant is namelijk geïnspireerd op de hippe, New Yorkse buurt SoHo. De muur bestaat uit onbewerkte bakstenen en in het midden van het restaurant zit een grote open keuken. De kaart is lekker gevarieerd en de kwaliteit is geweldig. Je kan er ook maar beter reserveren, aangezien het restaurant bijna iedere avond zit volgeboekt! 

South of Houston, Lange Houtstraat 3

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire