Dit zijn de minst aantrekkelijke benodigdheden voor in het vliegtuig die je toch moet hebben

      0

Vliegen is natuurlijk een luxe, maar de vlucht op zichzelf is alles behalve glamorous. De lucht is droog, de stoelen zijn niet altijd even comfortabel, het eten is niet geweldig en het schijnt toch ook minder schoon te zijn dan je al dacht. Zelfs als je in de eerste klas zit, zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Het liefst zou je er altijd super goed uit willen zien, maar tijdens een vlucht is het maar beter om dat even los te laten. Comfort komt boven alles en het doel is om niet geheel uitgedroogd het vliegtuig uit te komen. Daarom hebben wij de minst aantrekkelijke benodigdheden voor in het vliegtuig voor je op een rijtje gezet. Deze kan je maar beter niet vergeten! 

1. Een make-uploos gezicht
Misschien is het wel totaal niet jouw ding om geen make-up op te hebben, maar tijdens een reis door de lucht is het toch echt beter om de make-up tas te laten staan. Make-up en vliegen gaat simpelweg niet samen. De kans dat je dan een enorme break-out krijgt is namelijk erg groot. Een petje en een mega zonnebril kunnen gelukkig wel het één en ander verbergen als je dat nodig vindt!

2. Anti-puistjes patch
Oké, je kan dus geen make-up op, maar er zijn wel andere trucjes die je kan gebruiken om het te compenseren. Pimple patches zijn geweldig om die vervelende puistjes te verbergen en tegen te gaan. Je ziet het niet zitten, het gaat het gevecht aan tegen oneffenheden en het bedekt roodheid en velletjes.
Acne Pimple Master Patch

3. Natte doekjes
Hand sanitizer is altijd goed om bij je te hebben, maar voor in het vliegtuig mag je nog wel een stapje verder gaan door natte doekjes mee te nemen. Je herkent ze misschien nog wel van vroeger, want ook toen kwamen ze goed van pas! Je kan er je handen mee verfrissen, maar ook je gezicht, je armen en ga zo maar door! Een echte aanrader dus.
Dettol anti-bacteriële doekjes

4. Compressiesokken of steunkousen
Je wil er misschien liever niet aan toegeven, maar ook dit is één van de onaantrekkelijke benodigdheden die je toch echt zullen helpen. Je zit (letterlijk) de hele tijd in het vliegtuig en dat is niet erg fijn voor de doorbloeding in je lichaam en vooral niet in je benen. Compressiesokken of steunkouzen zorgen voor comfort en je voelt je daarom een stuk lekkerder als je het vliegtuig uitstapt na een paar uur. 

5. Water(!)
Water, water en nog eens water! Aan schoon drinkwater komen in een vliegtuig kan nog best een uitdaging zijn. Natuurlijk kan je de overprized flesjes van het karretje kopen (als je geluk hebt, dan krijg je ze gewoon), maar je kan er ook voor zorgen dat je op het vliegveld even flink wat water inslaat. Om helemaal zeker te zijn van je zaak, kan je het beste twee flesjes kopen en deze ook echt opdrinken. Je lichaam zal je dankbaar zijn en jij jezelf ook!

Beeld thumb: iStock
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire