Breng je stem uit voor de Sublime 500 én win een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland!

      0

Word jij ook intens gelukkig van muziek? Luister je graag naar John Mayer, Amy Winehouse, Maroon 5 en waag je het liefst een dansje op Bruno Mars of Beyoncé? Dan moet je echt even opletten, want Sublime heeft jouw stem nodig. En het fijne nieuws is dat daarbij meteen kans maakt op een rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland. 

Normaliter kiest de redactie van Sublime uit naar welke muziek jij luistert maar tijdens de Sublime 500 hitlijst zijn luisteraars de baas. Zij bepalen welke funk, soul en jazzplaten er gedraaid worden. Vorig jaar vierde Sublime haar 5-jarig bestaan met de Sublime 500 en dat was zo'n succes dat de radiozender besloot er een traditie van te maken. En dat vinden wij helemaal niet erg...

Je kunt kiezen uit een uitgebreide lijst met populaire funk, soul en jazzplaten maar ook je eigen favoriet inzenden. Door te stemmen bepaal je niet alleen de samenstelling van de Sublime 500, maar je maakt ook nog eens kans op een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland. Wie wil dat nou niet? Ga jij voor Beyonce's Crazy in Love, Stevie Wonder's Isn't She Lovely of hoor jij toch liever Ordinary People van John Legend uit de speakers komen?

Wil je kans maken op die rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland? Stem dan vóór maandag 29 oktober hier op jouw favoriete funk-, soul- en jazzplaten en maak kans op een reis voor twee personen naar Australië of Nieuw-Zeeland (deze reis wordt je aangeboden door TravelEssence, dé downunderreisspecialist). De Sublime 500 is van 5 t/m 9 november te beluisteren op Sublime.

sublime 500

Beeld: iStock & Sublime FM
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!