Bij deze Nederlandse merken scoor je de allerleukste accessoires voor jouw interieur

      0

Als liefhebber van een mooi interieur raak je nooit uitgekeken en uitgeshopt en is jouw stulpje permanent aan verandering onderhevig. Maar waar scoor je nou de mooiste items voor je huis? Wij delen graag even met jouw onze favoriete merken van Nederlandse bodem als het op accessoires voor je interieur aankomt. 

Crisp Sheets
Dit is het merk waar je terecht kunt voor het allerfijnste dekbedovertrek dat je maar kunt bedenken. Door een speciale techniek is de stof knisperend fris, alsof je elke dag onder schone lakens van een hotel kruipt. Wie wil die nou niet? En binnenkort kun je ook fijne en mooie handdoeken shoppen van Crisp Sheets.

Hôtel Magique
Het werk van de dame achter dit merk, illustrator Milou Neelen, heb je vast wel eens voorbij zien komen bij merken als Sissy-Boy, Love Stories Intimates, Fashionology, Rosiefield, Scotch & Soda en The Pillow Room (daarover verder meer) maar zij heeft ook een eigen merk genaamd Hotel Magique waar je prachtige prints in de vorm van posters en kaarten kunt scoren. Toevallig weten we, uit eigen ervaring, dat de service van haar webshop ook nog eens dik in orde is. Even een kijkje nemen dus...

&K
Dol op grappige en kleurrijke accessoires voor je interieur? Dan is &K jouw merk. Bij &Klevering kun je terecht voor allerlei internationale brands maar de winkel heeft dus ook haar eigen merk. Denk aan een beeldje van een panter tot vrolijk geprint servies maar ook een twist op Delfts Blauw is te vinden in de collectie.

The Pillow Room
Absoluut een andere favoriet van ons is The Pillow Room. Naast (obviously) kussens met de mooiste prints en van diverse stoffen, heeft het merk sinds kort ook ander textiel in haar collectie zoals dekbedovertrekken, placemats en servetten.

Sissy-Boy
Bij veel van jullie vast al bekend maar zeker een merk dat terug hoort in dit lijstje. Naast dat je er items kunt kopen van andere merken, heeft Sissy-Boy zelf een ontzettend hebberigmakende collectie en weet het merk de nodige hypes (denk aan hun grote ronde spiegel en de fluwelen fauteuil waar een massale run op was) op interieurgebied te veroorzaken. 

HK Living
Waarschijnlijk ken je het merk wel maar weet je nog niet dat het van Hollandse bodem komt. Wij zijn dol op de kussens van HK Living (sterker nog, Fashionscene's Michelle heeft er een drietal op de bank liggen) maar ook alle andere items zijn wishlist waardig.

 

#hkliving new #samples at #hklivingheadquarters any #favourites? #boldandbasic

Een bericht gedeeld door Global Interiors (@hkliving) op

 

Today @hklivingbrandstore #hkliving #velvetcouch #wallhanging #hangingchair #wickerlamp

Een bericht gedeeld door Global Interiors (@hkliving) op

À la
De twee dames achter À la weten héél goed wat we willen in ons interieur: gouden palmlampen, fluwelen kussens en doosjes die ingelegd zijn met parelmoer zijn onder andere in de collectie te vinden.

Beeld thumb: HK Living, Hotel Magique, The Pillow Room
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire