Zo geef jij jouw woonkamer een persoonlijke touch en het hoeft niet moeilijk te zijn

      0

We krijgen nooit genoeg van het bij elkaar sprokkelen van de leukste items voor ons interieur en we delen dan ook graag onze beste tips met je. Je huis heeft naast een paar mooie eyecatchers, ook een persoonlijke touch nodig. Je wil natuurlijk wel dat jouw huis ook echt van jou voelt en wij hebben een paar trucjes voor je hoe je dit voor elkaar krijgt. Lees snel verder!

1. Polaroid foto's ophangen
Wat is er nou leuker dan je huis volhangen met momenten die iets voor je betekenen? Een polaroid camera vinden wij één van de leukste manieren om iets vast te leggen, aangezien je het moet doen met de foto die er op dat moment uitkomt. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een wegwerpcamera of je laat je foto's printen vanaf je telefoon. Je wordt in ieder geval gelijk vrolijk als je langs je favoriete plaatjes loopt!

2. Voeg een moodboard toe
Wij houden als geen ander van moodboards en naast dat het voor persoonlijke groei kan zorgen, staat het ook nog eens erg leuk in je interieur. Het is onwijs persoonlijk, maar alleen jij weet wat de betekenis achter alle uitknipsels is. Een stukje zelfgemaakte kunst is het in ieder geval zeker! Je kan er ook voor kiezen om dingen die je aanspreken aan een rekje te hangen. Hierdoor kan je het door het jaar heen nog aanpassen.

3. Zet accessoires neer die iets voor je betekenen
Een mooie schelp die je hebt gevonden tijdens je vakantie naar Spanje of dat ene boek waar je onwijs van houdt; het kan allemaal! Zo voeg je gemakkelijk iets persoonlijks toe en valt het niet meer te vermijden dat dit jouw plekje is. 

4. Investeer in kunst
Ieder smaak in kunst is anders en ook de betekenis die we erachter zoeken verschilt per persoon. Geloof het of niet, maar je kan een band voelen met een bepaald stuk en dit maakt het helemaal van jou. Kunst is er in allerlei soorten en maten, dus er zit hoe dan ook wel wat tussen naar jouw smaak. 

5. Geef je hobby een plekje
Ben jij fan van de gitaar of houd je heel erg van tekenen? Dit verdient een plekje in jouw huis en zo zal je ook minder snel vergeten dat je het weer eens moet oppakken. Een hobby zegt onwijs veel over iemand, dus dit mag ook zeker niet worden overgeslagen.

 

Een bericht gedeeld door vtwonen (@vtwonen) op

Beeld thumb: iStock
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!