Zo maak je van jouw saaie muur een statement!

      0

Een goede basis is belangrijk voor een interieur maar je kunt ook voor te basic gegaan zijn. Dit besef je vaak pas als alles in je stulpje aanwezig is en je er toch nog niet tevreden over bent. Je kunt de ruimte opleuken met wat accessoires maar heb je wel eens aan het volgende gedacht?

De makkelijkste manier om een kamer een make-over te geven zonder er belachelijk veel tijd en geld aan uit te geven, is het plaatsen van een fotobehang. Tegenwoordig zijn er zoveel uiteenlopende varianten verkrijgbaar dat ook jij er iets voor de ruimte in kwestie kunt vinden. Onze favoriete shop voor fotobehang? Pixers!

Naast een megagroot assortiment in verschillende prints, zijn er ook verschillende soorten fotobehang die je overigens allemaal makkelijk zelf kunt plaatsen. Het voordeel van vinyl fotobehanging is bijvoorbeeld dat het mat is en gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal. Daarnaast beschikt Pixers over afwasbaar fotobehang, ideaal voor de kinderkamer, en zelfklevend fotobehang. Ook kun je het behang laten lamineren waardoor het extra bestand is tegen vocht en dus zelfs in de badkamer gebruikt kan worden.

Onze favorieten? Bekijk deze hieronder. 

Zomer palmboom en bananenbladeren

Naadloos patroon met lama

Textuur met groene agaat

Dicht dennenbos in ochtendnevel

Terrazzo naadloos patroon

Luchtfoto van de herfst bos in mist

Wereldkaart van dieren

Wit marmer

Oude wereldkaart

Beeld: Pixers
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!