The Weeknd vroeg Bella Hadid met hem samen te wonen in dit luxe appartement van $60.000 per maand

      0

In november 2016 gingen Bella Hadid en Abel Tesfaye (a.k.a. The Weeknd) na een flinke tijd uit elkaar. Al snel werd de zanger gespot met Selena Gomez en we weten allemaal hoe dat afgelopen is. Inmiddels zijn Bella en Abel alweer een paar maanden samen en dolgelukkig.

The Weeknd zou zijn vriendin hebben gevraagd om bij hem te komen wonen en Bella heeft ja gezegd. Natuurlijk zit het model zelf ook goed in de slappe was maar het huis van Abel waar ze nu gaat bivakkeren in New York, is absoluut geen kattepis. Met een oppervlakte van 465 vierkante meter beschikt het appartement over een woonkamer met superhoog plafond, vier slaapkamers en vier badkamers (waarvan één sowieso met marmer), een mooi terras en een luxe keuken met een koelkast waarin plek is voor 70 wijnflessen. Door de hele woning heen is een mooie houten vloer gelegd.

Het huis is ingericht in een prachtige minimalistische en moderne stijl en The Weeknd schijnt er 60.000 dollar per maand voor neer te tellen. Zien? Bekijk het stulpje hier!

Beeld: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!