Een luxe etentje met de kinderen doe je zo

      0

Wij vrouwen zijn dol op uit eten gaan en nieuwe restaurantjes ontdekken. En naast een heerlijk romantisch diner met z’n tweeën, vinden we het ook fijn om tijd door te brengen met de kinderen. Dus waarom zeggen we de oppas niet gewoon af en nemen we de kinderen spontaan mee? 

Dan hebben we het niet over het afhalen van een frietje met mayonaise of het binnenstappen van een pizzarestaurant, maar een echt luxe diner met het hele gezin. Ja…  De uitdaging is vaak al groot genoeg om ze tijdens het eten aan tafel te kunnen houden, maar toch is het mogelijk.

Onder het motto ‘goed gedrag wordt beloond’ vertrekken, werkt altijd. Verklap van tevoren niet naar welk restaurant jullie gaan en laat de kids het onderweg raden. Bekijk samen de menukaart en help de kleintjes om een gerecht uit te kiezen waarvan het water ze in de mond loopt.

En hoe leuk is het om er met de hele familie chique uitgekleed uit te zien? Stunning mom in een klassieke zwarte jurk en daddy gekleed in iets waar vrouwen gek op zijn: een net pak. De kinderen in een gestreken blouse gematcht met dat ene paar schoenen waarmee nog niet in de modder is gerend. En als ze dan toch zo chique gekleed zijn, mogen ze van de ober misschien ook nog wel even in de keuken kijken. Het kan bijna niet beter. 

Klinkt dat al overtuigend genoeg? Bij Jayno shop je meteen een nieuw setje voor de kinderen. Maar ook de rest van de familie verdient wel iets extra's. Dus trakteer jezelf en je geliefde op een blinkend Fossil horloge. Let’s have a luxury diner.
Beeld: iStock
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!