Beyonce showt haar baby bump in prachtige nieuwe Instagram kiekjes

      0

We kunnen maar niet genoeg krijgen van alle kiekjes van zwangere Beyoncé, en nu heeft de superster nieuwe met haar fans gedeeld! Deze keer mogen we het opnieuw danken aan Instagram. Niet alleen plaatste Bey een super elegante foto van zichzelf op haar account, maar postte ze ook heuse slide shows in samenwerking met schattig dochtertje Blue Ivy.

De 35-jarige popster maakte onlangs bekend dat ze een tweeling verwacht met hubby Jay Z, en showt nu haar groeiende baby bump in een hele reeks foto's. Ze poseerde in een prachtige witte jurk met blush coloured jas, gecombineerd met gouden hakken en een rode Céline Daffodile bag. Ondertussen beginnen wij ons af te vragen hoe het haar met zo'n enorme zwangere buik nog steeds lukt om zulke high heels te rocken. 

Zodra we dochter Blue Ivy voorbij zagen komen in de slide shows smolten we helemaal van de cuteness van het kleine meisjes, maar wat ons nóg enthousiaster (en nieuwsgieriger) maakt, is dat de filmpjes ook vol zitten foto's en korte beelden van Snapchat! Terwijl ze samen in de auto zitten veranderen ze zichzelf doormiddel van filters in konijntjes en cheetah's. Komen ook wij ooit Beyoncé's Snapchat naam te weten...? 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire