Drie maanden naar haar bevalling en Rosie Huntington-Whiteley is strakker dan ooit

      0

Nog maar drie maanden geleden beviel topmodel Rosie Huntington-Whiteley van haar eerste kindje. Zoon Jack Oscar kwam in juni ter wereld en, samen met verloofde Jason Statham, leeft het model sindsdien op een blauwe wolk. In de tussentijd deelde Rosie een aantal oude snapshots van zichzelf en campagnebeelden die eerder het jaar gefotografeerd waren. Tot nu!

Alle modellen en celebrities zijn in een mum van tijd na hun bevalling weer helemaal back in shape. Candice Swanepoel was kort na de bevalling in lingerie te zien en wordt zelfs binnenkort weer op de catwalk van Victoria’s Secret verwacht. Blake Lively gaf aan dat het bijna onmenselijk was en dat ze er keihard voor moest trainen, maar binnen acht maanden stond ze strakker dan ooit op de set van The Shallows. Niet zo gek dus dat deze supermodellen het resultaat willen delen met de wereld. Het was wachten op een kiekje van Rosie Huntington-Whiteley en hier is ‘ie.

Het 30-jarige model plaatste op haar Instagram account twee foto’s van zichzelf waarbij ze te zien in een crop top en een lange pyjamabroek. In de kiekjes pronkt Rosie Huntington-Whiteley met haar abs alsof ze nooit een enorme buik heeft gehad. Voorafgaande aan haar zwangerschap zei het model in een interview met Elle UK dat zorgdragen voor haar kind haar grootste prioriteit zou zijn. Rosie is niet van plan te stoppen met werken, maar haar moederschap is een groot onderdeel van haarzelf en haar leven. “I always see myself working, but definitely being a mum will be a big part of me. I think there is naturally a point where you think, "I don't care about myself as number one any more." I want to care about other things.”

Bekijk de plaatjes van Rosie hieronder.

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

 

horizontal phoners w/ @ugg

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!