Een twitteraar vraagt of Chrissy Teigen weer zwanger is en dit is haar geweldige reactie

      0

Ondanks dat een aantal modellen binnen no time weer in shape zijn na een bevalling is dat heus niet voor iedereen weggelegd. Zeker als je voor de tweede keer (of nog vaker) mama wordt, is het wat lastiger om je oude figuur weer terug te krijgen. Chrissy Teigen beviel in mei van haar zoontje Miles en ziet er wat ons betreft geweldig uit maar niet iedereen denkt er zo over.

Het model is dus sinds vier maanden een moeder van twee en maakt regelmatig grappen op social media over 'mom life', iets wat niet zo glitter en glam is als haar verschijningen op bijvoorbeeld de rode loper. Zo was ze met hubby John Legend bij de Emmy Awards van de week in een prachtige jurk met een flinke decolleté en een hoge split. 

Ondanks dat ze er fantastisch uitzag, vond Twitter gebruiker Lars Alexandersson het nodig om een bizarre vraag te stellen op het sociale medium: "I’m asking this with the utmost respectful, but is @chrissyteigen pregnant again?". Allereerst is het nogal streng voor een vrouw die net bevallen is en ten tweede zou ze dan maximaal vier maanden zwanger zijn en dat betekent niet altijd dat er een buik te zien is. En wie Chrissy wat langer volgt, kent haar verhaal wat betreft moeilijk zwanger worden en IVF én dat het hebben van nog een kindje er waarschijnlijk niet in zit. 

Die opmerking slaat dus nergens op wat ons betreft en Chrissy zou Chrissy niet zijn als ze de tweet meteen neerhaalde met een gevatte opmerking. You go girl!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you haven’t seen @aliwong’s new Netflix special, you are bad at picking Netflix specials #asianpearunderwear

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!