AWESOME! Te gek Love Actually nieuws

      0

Leg even alles neer, want van dit nieuws word je gegarandeerd blij. Zojuist is bevestigt dat alle acteurs verzamelen en er een vervolg komt op de romantische film ‘Love Actually’! 

Voor het goede doel ‘Comic Relief’ komen de cast-leden van de film Love Actually na -bijna- veertien jaar later weer bij elkaar voor een tien-minuten vervolg. En als we het hebben over de alle cast-leden van de romantische film, dan bedoelen we ook echt iedereen. Hugh Grant, Keira Knightly, Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Martin McCutcheon en Andrew Lincoln kunnen wij weer binnenkort bewonderen op het scherm.


Red Nose Day is een belangrijke inzamelingsactie van het goede doel ‘Comic Relief’. Door een sequel te filmen helpen de acteurs mee met het inzamelen van geld voor de hongersnood in Ethiopië. 

Het korte vervolg is geschreven door regisseur Richard Curtis en laat zien waar de personages, na het eerste deel, mee bezig zijn. Lang wachten hoeft gelukkig niet, want de beelden worden uitgezonden op 24 maart bij BBC One! Wij op de redactie kunnen in ieder geval niet wachten. 
 

Beeld: Getty 
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire