Miranda Kerr heeft beelden van haar Dior trouwjurk vrijgegeven en wat is 'ie mooi!

      0

Eind mei stapten Miranda Kerr en Snapchat oprichter Evan Spiegel in het huwelijksbootje. Het was een intiem feest: de twee zeiden hun ja-woord in de tuin van hun huis en er waren maar 45 gasten. Waar absoluut niet op bespaard is, is de trouwjurk die Miranda droeg.

Het Australische model liep naar het altaar gehuld in een jurk van Dior. Inspiratie voor de robe van de hand van Maria Grazia Chiuri kwam van de jurk die Grace Kelly droeg in 1956 voor haar bruiloft met Prins Rainier van Monaco. "I’ve had a lot of fun with fashion, and I used to be more wild, free, bohemian. But in this period of my life, my style is more pulled back. My greatest sources of inspiration have always been Grace, Audrey Hepburn, and my grandmother, who at 80 has an effortless chic: a nice pant, a white blouse, a scarf, a little heel", aldus Miranda tegen Vogue US.

Evan en Miranda's zoontje Flynn waren ook gehuld in Dior. Het jongetje had een belangrijke rol tijdens de bruiloft. Zo bracht hij de trouwringen naar het koppel en deed hij mee met de eerste dans van de twee. De gasten kregen slow-roasted chicken met citroen en kurkuma, een gerecht wat Miranda graag maakt, gemaakt door een cateringbedrijf. Voor Evan's portie had Miranda zelf in de keuken gestaan.

Tijdens de bijzondere dag was social media verboden: zelfs Snapchat was not done. Gelukkig kunnen we dankzij Vogue US de trouwjurk bewonderen. Het magazine mocht namelijk aanwezig zijn bij één van de fittings. Bekijk de foto's (gemaakt door Patrick Demarchelier) en video van de daarvan hieronder!

 

✨❤️✨

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

 

Such a magical day 😍❤️😍

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

 

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️🙏🏻😍

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Beeld thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!