Zo kun jij dit jaar op muzikale wereldreis (én het is helemaal gratis!)

      0

We dromen allemaal van die overvolle bankrekening, het winnen van de loterij of zoveel vakantiegeld en vrije dagen om die trip van je leven te maken en de wereld rond te reizen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Tenminste, tot nu toe!

Vorig jaar trakteerde Qmusic al een winnaar op een muzikaal tripje rond de wereld en nu weer kun je kans maken op deze unieke one of a kind prijs. Qmusic heeft de ultieme Q-live tickets World Tour 2017 samengesteld en dit jaar hebben zij maar liefst zes topartiesten weten te strikken voor de muziektrip van je leven.

Wil jij toegezongen worden door Justin Bieber in Costa Rica, meezingen met Coldplay in Tokyo, wegzwijmelen bij Shawn Mendes in Berlijn, rocken met The Weeknd in San Francisco, dansen met Bruno Mars in Manchester en genieten bij Ed Sheeran in Londen. Dat kan!

Hoe?
Geef je op via Qmusic.nl en luister van maandag 20 tot en met vrijdag 31 maart naar Qmusic om deze te coole muzikale wereldreis te winnen. Op iedere doordeweekse dag in de programma's tussen 06.00 en 24.00 uur wordt er een kandidaat gebeld. De opdracht is verder heel simpel. Beantwoord een vraag over één van de Q-live tickets World Tour artiesten. Je moet de vraag natuurlijk wel goed beantwoorden,  want dan kom je in de Q-live tickets World Tour Hotseats te zitten. Zolang je iedere ronde de vraag goed blijft beantwoorden blijf je in de Hotseat zitten. Beantwoord je de vraag fout? Dan komt de Hotseat vrij en krijgt een nieuwe kandidaat de kans op deze te gekke trip.

Ben jij uiteindelijk diegene die op 31 maart na de laatste ronde bij Stephan Bouwman in de Hotseat zit? Dan ben jij de winnaar van de Q-live tickets World Tour! De winnaar gaat van 18 april t’m 5 mei op muzikale wereldreis. Helemaal leuk! Je mag één van je vrienden meenemen om de zes fantastische concerten te bezoeken!

Beeld thumb: iStock

*Dit is een advertorial
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire