About Us

Colofon

Met een team ervaren moderedacteuren brengt Fashionscene.nl zeven dagen per week de laatste trends, sappige moderoddels, opmerkelijk nieuws en mooie achtergrondverhalen. En dat allemaal met een scherpe visie. 

Momenteel heeft Fashionscene.nl gemiddeld 330.000 unieke bezoekers en 704.000 pageviews per maand.


Fashionscene's Crew 

 

     
Tess Duinker - Editor in chief

Tess heeft lange tijd achter de schermen in de marketing & pr gewerkt, maar haar fashion hart is na haar internationale carriere bij H&M altijd blijven kloppen. Nu aan het hoofd van een van Nederlands grootste fashionwebsites is zij klaar voor de uitdaging! Tess is zo gek als een deur en weet de redactie altijd vrolijk te krijgen. 

Daphne Schaufeli


Daphne - Senior Editor
Daphne kwam ooit binnen op de Fashionscene redactie als stagiaire en heeft het kantoor nooit meer verlaten. Van mooi inspiratiebeeld krijgt ze nooit genoeg en trends weet ze moeiteloos op te sommen. Daphne is het gelukkigst achter haar laptop met een verse latte in de hand en haar collega's om zich heen. Hoe je haar herkent? Volle wenkbrauwen, prachtige lippen en stoere outfits. Emma - Editor 
Benjamin Emma kwam vorig jaar als stagiair binnen en is niet meer weg te denken op de redactie. Een photoshop talentje en de romantische noot op de redactie. Volgt elke styling en fashion cursus die op haar pad komt en gaat dit jaar studeren in de USA. Claudia K - Editor 
Claudia is de nieuwste aanwinst op de Fashionscene redactie en wat zijn we blij met haar! Deze coole chick maakt prachtige kunst en heeft een hele fijne eigen stijl. Claudia gaat zich op de redactie vooral bezig houden met trends voorspellen, nieuwe labels spotten en streetstyle fotografie.
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!